Rıfat Batur ile Zorbalık Üzerine Keyifli Bir Söyleşi Gerçekleştirdik.

"Kitap Doktoru", "Zorbalık", "Dünyayı Paylaşmak" ve "Kayıp Dev" gibi sevilen çocuk kitaplarının yazarı Rıfat Batur ile keyifli bir söyleşi gerçekleştirdik.

"Zorbalık" kitabından yola çıkarak başından geçen bir hikayeyi öğrencilerimizle paylaşan Rıfat Batur, zorbalara destek vererek onları kendimizin yarattığı mesajını verdi. İnteraktif bir şekilde gerçekleşen söyleşi boyunca öğrencilerimiz, Rıfat Batur’un keyifli anlatımı ve çizimleriyle hem eğlendiler, hem de zorbalık konusunda farkındalık kazandılar.

Rıfat Batur, bu keyifli söyleşinin ardından öğrencilerimiz için kitap ve posterlerini imzaladı.

Rıfat Batur ile Zorbalık Üzerine Keyifli Bir Söyleşi Gerçekleştirdik. Rıfat Batur ile Zorbalık Üzerine Keyifli Bir Söyleşi Gerçekleştirdik. Rıfat Batur ile Zorbalık Üzerine Keyifli Bir Söyleşi Gerçekleştirdik. Rıfat Batur ile Zorbalık Üzerine Keyifli Bir Söyleşi Gerçekleştirdik. Rıfat Batur ile Zorbalık Üzerine Keyifli Bir Söyleşi Gerçekleştirdik. Rıfat Batur ile Zorbalık Üzerine Keyifli Bir Söyleşi Gerçekleştirdik.