Sağlığımızın Kıymeti

İnsanın yaşamı boyunca en değerli ve kıymetli varlığı sağlığıdır, kuşkusuz sağlığımız kıymetlidir.

ide’de “Kıymet Bilme” yılı kapsamında bu kez sahip olduklarımızın farkına varmak ve kıymetini bilmek için bir söyleşi düzenledik. Sağlıklı Beslenme ve Diyet Uzmanı Nil Şahin Gürhan’ın katılımıyla “Sağlığımızın Kıymeti” konu başlığıyla öğrenci ve öğretmenlerimiz bir araya geldiler. Kendi yaşantılarından örnekler sunarak ve paylaşımlarda bulunarak keyifli bir sohbet gerçekleştirdiler.

Sağlığın kıymeti, kendimizin ve bedenimizin kıymetini bilmek, onu korumak ve pandemi sürecinde sağlıklı olmak gibi önemli konuların ele alındığı söyleşide ilkokul ve ortaokul öğrencilerimiz farklı zaman aralıklarında gerçekleşen etkinlikte buluştular ve kıymet bilmenin önemini sağlımızın kıymeti konusuyla yeniden gözden geçirdiler.

Sağlığımızın Kıymeti