Satın Alma, Sahiplen!

ide okulları olarak, sokağa terkedilen hayvanlara karşı farkındalık oluşturmak ve tüm insanların bu konuda duyarlılığını artırmak amacıyla yürüttüğümüz “Sevgi ve Sorumluluk Projesi”ne bu yıl da devam ettik.

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nde öğrencilerimiz Club Real Dost Pati'nin birbirinden yetenekli patileri Pia, Rose ve Paige ile bir araya geldiler. Doğayı paylaştığımız canlılara karşı farkındalık oluşturmak adına düzenlenen etkinlikte, dostlarımız öğrencilere kendilerini bol bol sevdirdiler.

Sokak hayvanlarına 600 kilo mama bağışlandı.
Ormana terk edilen hayvanlara destek olmak amacı ile öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin tüm hafta boyunca topladığı yaklaşık 600 kilo kuru ve yaş mamayı, sahipsiz hayvanların beslenmesi, tedavisi ve sahiplendirilmesi için gönüllü çalışan Temiz Mama Besleme Grubu’na bağışladık. ide öğretmenleri de, getirdikleri mamalarla sevgi hareketine destek verdi.

Hafta boyunca hayvanların korunması ve bakımına yönelik konular işledik.
Hafta boyunca okulda yaptıkları çeşitli etkinliklerle Hayvanları Koruma Günü’nün önemi üzerinde duran öğrencilerimiz, derslerde hayvanların korunması ve bakımına yönelik konuları ele aldılar, string art dersinde kedi figürleri yaptılar. Anaokulu öğrencilerimiz, görsel sanatlar dersinde can dostlarımızın mama kaplarını boyayarak içlerine hayvan figürlerinden heykeller yaparken, ilkokul öğrencilerimiz de sokaktaki minik dostlarımız için atık malzemelerden kedi evleri yaptılar.

Hayvan türlerinin giderek azaldığı dünyamızda; bize karşılıksız sevgi gösteren, tek istedikleri sevgi ve ilgi olan tüm can dostlarımızın "Hayvanları Koruma Günü" kutlu olsun!

Satın Alma, Sahiplen! Satın Alma, Sahiplen! Satın Alma, Sahiplen! Satın Alma, Sahiplen! Satın Alma, Sahiplen! Satın Alma, Sahiplen! Satın Alma, Sahiplen! Satın Alma, Sahiplen! Satın Alma, Sahiplen! Satın Alma, Sahiplen! Satın Alma, Sahiplen! Satın Alma, Sahiplen! Satın Alma, Sahiplen!