Şehrin Göbeğini Bulamıyorum Kitabı Yazarı Sema Aslan ile Söyleşi

ide İlkokul 4.sınıf öğrencilerimiz "Şehrin Göbeğini Bulamıyorum" kitabının yazarı Sema Aslan ile çevrim içi söyleşi de bir araya geldiler. Bir şehir ve bir çocuk hakkında anlaşmak, anlaşamamak ve yanlış anlaşmalar üzerine sıcacık bir hikâyeye vurgu yapan Aslan kitaptan yorumlarla öğrencilerimiz keyifli bir ortam yarattı.

Söyleşimiz de öğrencilerimiz kitabın yazarı Sema Aslan'ı daha yakından tanıyarak, kitap üzerine yorum yapma fırsatı buldular ve yazarın yazmaya dair fikirlerini dinlediler.

Siz hiç şehrin göbeği olabileceğini duydunuz mu? Şehirlerin göbeği olabilir mi? gibi sorular soran yazarımız öğrencilerimizin hayal güçlerini kullanmaları ve tahminde bulunmaları için teşvik etti. Sorulara cevaplar arayan öğrencilerimiz düşüncelerini paylaşarak farklı bir söyleşi gerçekleştirdiler.

Şehrin Göbeğini Bulamıyorum Kitabı Yazarı Sema Aslan ile Söyleşi Şehrin Göbeğini Bulamıyorum Kitabı Yazarı Sema Aslan ile Söyleşi Şehrin Göbeğini Bulamıyorum Kitabı Yazarı Sema Aslan ile Söyleşi