"Senede Bir Gün Dükkanı" Kitabında Yolculuk!

ide yazar buluşmalarında bu hafta ilkokul 1.sınıf öğrencilerimiz “Senede Bir Gün Dükkanı“ yazarı Özge Bahar Sunar’ı ağırladı.

Senede Bir Gün Dükkânı her gün açıktır. Gidip gezebilir, her şeyi deneyebilir, sorular sorabilirsiniz. Ancak bir şey almak isterseniz, beklemelisiniz. Çünkü bu dükkândan, senede sadece bir gün alışveriş yapabilirsiniz. Ateş ve ailesi her şeylerini, sadece bu dükkândan alırlar. Bu yüzden sahip oldukları az sayıda eşyaya gözleri gibi bakarlar.  Ama bir gün Ateş daha fazla oyuncağı olsun ister. İşte o zaman her şey değişmeye başlar.

Kitapla çıktığımız bu yeni yolculukta yazarımız öğrencilerimize kitabını okurken renkli sayfalar da bekleyen kahramanımız Ateş ve babasının ördüğü oyuncak zürafası ile tanıştık.

Çocuklarımızın soruları ile daha da keyifli hale gelen söyleşide öğrencilerimiz yeşil zürafadan ayrılan kahramanız için hem duygulandılar hem de hikâyeden yeni anlamlar çıkarmayı başardılar.

"Senede Bir Gün Dükkanı" Kitabında Yolculuk! "Senede Bir Gün Dükkanı" Kitabında Yolculuk! "Senede Bir Gün Dükkanı" Kitabında Yolculuk!