Sessizlik Draması

1.Sınıf öğrencilerimizin okudukları güdümlü kitaplarımızdan olan “Sessizlik” kitabımıza ilişkin drama eğitmeni Gökmen Göçbeyli tarafından online drama çalışması gerçekleştirildi.

Gökmen Göçbeyli öğrencilerimize önce ‘’Sessizlik’’ kitabı ile bir bilgilendirme konuşması yaptı, daha sonra sessizlik üzerine çocuklara sorular sorularak sakin bir müzik eşliğinde öğrencilerimize yürüme hareketleri yaptırıldı. Ortaya çıkan bedensel farkındalıkların hissettikleri duyguları kullanarak resim çalışması yaparak eğlenceli drama etkinliğini tamamladılar.

Sessizlik Draması Sessizlik Draması Sessizlik Draması Sessizlik Draması Sessizlik Draması Sessizlik Draması Sessizlik Draması Sessizlik Draması Sessizlik Draması Sessizlik Draması Sessizlik Draması