Sevilen Çocuk Kitapları Yazarı Aysun Berktay Özmen ile Bir Araya Geldik

İlkokul 1. sınıf öğrencilerimiz, okudukları Çevreci Dostlar serisinin “Ormanını Kaybeden Kahverengi Geyik” isimli hikaye kitabının yazarı Aysun Berktay Özmen ile bir araya geldi.

Aynı zamanda ressam olan ve yazdığı çocuk kitaplarındaki tasarımları da yapan Özmen, çevreye duyarlılık ve canlıları koruma konularına dikkat çekerek öğrencilerimizin sorularını cevapladı.

Söyleşi sonunda isteyen öğrencilerimiz, hikaye kitaplarını Aysun Berktay Özmen’ imzalattılar.