5. Sınıf Öğrencilerimiz İstanbul Modern Sanat Müzesini Keşfetti

İstanbul Modern Sanat Müzesi, ide okulları 5. sınıf öğrencilerini ağırlayarak, öğrencilere çevre dostu bir sanat deneyimi sunan ''Kağıdın Dönüşümü'' Atölyesi'ne ev sahipliği yaptı. Öğrenciler, sergileri gezdikten sonra Eco Art Lab dönüşüm kutusunda biriken atık kâğıtların sanata dönüştüğü bu eğitim programına katılarak, çevre bilinci ve yaratıcılığı bir araya getirdiler.

Atölye kapsamında öğrenciler, atık kâğıtları yırtarak ve kâğıt teknesinde ıslatıp kurutarak el yapımı kâğıtlar ürettiler. Ardından, bu özel kâğıtlara kendi tasarımlarını çizerek benzersiz eserler ortaya koydular. Bu etkinlik, öğrencilere sadece sanatsal bir deneyim sunmakla kalmayıp, aynı zamanda atıkların çevresel sorumlulukla nasıl değerlendirilebileceği konusunda da farkındalık yarattı.

Öğrenciler, geziye ve atölyeye katılarak doğa ile yaratıcı ve derin bağlar kurmanın yanı sıra, sanat yoluyla doğaya dair yeni anlamlar üretmenin önemini de keşfettiler. Bu etkileşimli deneyim, öğrencilere sadece sanatın estetik dünyasını değil, aynı zamanda çevre konularına duyarlı bir bakış açısı kazanma fırsatı sundu.

5. Sınıf Öğrencilerimiz İstanbul Modern Sanat Müzesini Keşfetti 5. Sınıf Öğrencilerimiz İstanbul Modern Sanat Müzesini Keşfetti 5. Sınıf Öğrencilerimiz İstanbul Modern Sanat Müzesini Keşfetti 5. Sınıf Öğrencilerimiz İstanbul Modern Sanat Müzesini Keşfetti 5. Sınıf Öğrencilerimiz İstanbul Modern Sanat Müzesini Keşfetti 5. Sınıf Öğrencilerimiz İstanbul Modern Sanat Müzesini Keşfetti 5. Sınıf Öğrencilerimiz İstanbul Modern Sanat Müzesini Keşfetti 5. Sınıf Öğrencilerimiz İstanbul Modern Sanat Müzesini Keşfetti 5. Sınıf Öğrencilerimiz İstanbul Modern Sanat Müzesini Keşfetti 5. Sınıf Öğrencilerimiz İstanbul Modern Sanat Müzesini Keşfetti