Su Yaşamdır

Dünyada tatlı su kaynakları her geçen gün giderek azalıyor. İnsan nüfusunun arttığı günümüz dünyasında var olan doğal kaynaklarımızın korunması ve insanların bu konuda bilinçlendirilmesi önem kazanıyor. Yaşam alanımızın çok önemli bir bölümünü oluşturan su kaynaklarını temiz kullanmalı, gelecek kuşaklara daha iyi bir dünya bırakmalıyız.

Dünya üzerindeki su kaynaklarının doğru kullanımına farkındalık oluşturma amacıyla her yıl 22 Mart tarihinde kutlanan Dünya Su Günü'nün bu yılki teması ise 'Kimseyi Geride Bırakmamak'tı.

Öğrencilerimizde bu konuda farkındalık oluşturmak adına, hafta boyunca yaptığımız projelerle su kaynaklarının korunmasının önemini vurguladık. Görsel sanatlar dersinde, atık malzemeler öğrencilerimizin elinde deniz canlılarına dönüşürken, 2. Sınıf öğrencilerimiz su kaynaklarının ve çevrenin temiz tutulmasını konu alan “Su Perisi” adlı bir hikaye yazıp resimledi. 7. sınıf öğrencilerimiz Ali Emre Kaplan ve Zeynep Yener, su kaynaklarının önemine dikkat çekmek ve bu kaynakların sürdürülebilir şekilde yönetilmesini desteklemek amacıyla bir sunum yaptılar.

ide olarak küçük yaşlardan itibaren insana ve çevreye duyarlı, bilinç düzeyi yüksek bireyler yetiştirmek için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Dünya Su Günümüz Kutlu Olsun!

Su Yaşamdır Su Yaşamdır Su Yaşamdır Su Yaşamdır Su Yaşamdır Su Yaşamdır Su Yaşamdır Su Yaşamdır Su Yaşamdır Su Yaşamdır