Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü Saygıyla Anıyoruz!

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 82. yılında saygı ve özlemle andık.

10 Kasım saat 09.05’te sirenlerin çalmasıyla tüm yurtta hayat bir kez daha durdu. 1 dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla birlikte anma töreni başladı. Okulda gerçekleştirdiğimiz anma töreninin ardından, ilkokul ve ortaokul öğrencilerimizle hazırladığımız online törene geçildi.

7/A Sınıfı öğrencimiz Zeynep Lal Aladağ, Mustafa Kemal Atatürk'ün hem Türk milleti hem de tüm dünya milletleri üzerindeki güçlü etkisini ve zafer mücadelesini etkileyici sunumuyla başlayan tören, 7. sınıf öğrencilerimizin sesinden dinlediğimiz 10 Kasım şiirleri ile devam etti.

Sesimiz onun sesi diyen 3. sınıf öğrencilerimiz, güne özel “Mustafa’m Oratoryosu”nu hazırladılar. 4. sınıf öğrencilerimizden Asya Yener ve Ayşe Çekiç’in 10 Kasım'a özel lirik dans performansı ile online törenimiz sona erdi.

ide okulları 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü
Online Tören Programı;

Atatürk ve Dünya Liderliği

10 Kasım'ı Anlamak

Mustafa'm Oratoryosu

10 Kasım Lirik Dansı

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü Saygıyla Anıyoruz! Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü Saygıyla Anıyoruz! Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü Saygıyla Anıyoruz!