Uluslararası Dans Yarışması’nda İkincilik ide’nin!

Yurt içinden ve yurt dışından birçok okulun katılımıyla düzenlenen 7. Uluslararası İstanbul Dans ve Müzik Yarışması, Maltepe Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

ide okulları olarak hem ilkokul hem de ortaokul kademesinde katıldığımız yarışmada, dans kulübü öğrencilerimiz okulumuzu başarıyla temsil etti. Sergiledikleri modern dans performanslarıyla büyük alkış alan öğrencilerimiz, yerli ve yabancı temsilcilerden oluşan uzman jürinin oylarıyla ikincilik ödülünün sahibi oldu.

Aynı zamanda mansiyon ödülünün de sahibi olarak önümüzdeki sene yarışmaya katılmaya hak kazandılar.

Uluslararası Dans Yarışması’nda İkincilik ide’nin! Uluslararası Dans Yarışması’nda İkincilik ide’nin! Uluslararası Dans Yarışması’nda İkincilik ide’nin! Uluslararası Dans Yarışması’nda İkincilik ide’nin!