Yapay Zekanın Dili: Python

Günümüz teknolojisinde yapay zeka ve derin öğrenme kavramları oldukça önemli yer tutuyor. Bu iki konu ile ilgili Google ve Microsoft başta olmak üzere teknoloji konusundaki birçok dev şirket de önemli yatırımlar yapıyor.

Yapay zeka ve derin öğrenme konuları üzerinde çalışmaların %60’ı gibi önemli bir bölümü Python programlama dili üzerinden ilerliyor.

ide eğitim teknolojileri olarak, gelecek yıllarda bu iki konunun daha da gelişeceğini düşünüyoruz. Bu sebeple 6. ve 7. sınıf öğrencilerimize giriş seviyesinde Python öğretmeye başladık. Öğrencilerimiz öğrendikleri seviyeyi baz alarak Python uygulamaları oluşturmaya başladılar.

Her yıl öğrencilerimizin Python bilgilerini artırarak lise dönemlerinde yapay zeka ve derin öğrenme konularında çalışmalar yapmaya devam edeceğiz.

Yapay Zekanın Dili: Python Yapay Zekanın Dili: Python Yapay Zekanın Dili: Python Yapay Zekanın Dili: Python