18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü

Vatan toprakları için canını feda eden tüm kahramanlarımızı, saygı ve sevgiyle andık. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının bizlere emanet ettiği bu vatana sahip çıkmaya ilelebet devam edeceğiz. Çanakkale Zaferi’nin 109.yılı kutlu olsun!

ide'de törenimiz Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Anma törenimiz 5. ve 6. Sınıf öğrencilerimizin koro ile devam etti.

6.sınıf öğrencimiz Doruk Ali Aral Sezgin’in günün anlam ve önemi hakkında konuşarak Çanakkale Zaferi hakkında bilgiler verdi.

6.sıınıf Öğrencilerimiz Yağız Peker ise ‘Çanakkale’den Bir Anzak Askerinin Mektubu’’nu ingilizce olarak sundu.

Törenimiz 6. Sınıf öğrencilerimizden İnci Elif Çelikten ve Ada Duru Öztürk’ün lirik dans performansı ile devam etti.

ide’de 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında 6 .sıınıf Öğrencilerimiz Kerem Atiktürk ve Deniz Özener’in ‘’Çanakkale Zaferi’’ sunumuyla törenimiz sonlandı.