23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Coşkuyla Kutladık!

'“Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı, geleceğin ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız.”
-Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği ve geleceğimize umut veren tüm çocukların 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN!

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği ve geleceğimize umut veren 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenimiz saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Daha sonra ise Öğrenci Okul Müdürümüz Elif Kentkuran’ın günün anlam ve önemi konuşmasıyla devam etti. Dans Kulübü öğrencilerimizin hazırladığı halk dansları performanslarını izledikten sonra 3. sınıf öğrencilerimiz melodika performansını gerçekleştirdiler. 1.ve 2. sınıf öğrencilerimizin koro performansından sonra 5. ve 6. sınıf öğrencilerimiz Sway, Ciento Lindo, Dondestas Lily şarkılarını seslendirdiler. Törenimiz 4. sınıf öğrencilerimizin Parla Marşı’nı seslendirmesinden sonra Bando takımı ve pasta kesimi ile sona erdi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tören sonrası en coşkulu haliyle kutlandı. İlkokul öğrencilerimiz okulumuzun bahçesinde hazırladığımız rengarenk şenlik alanında yer alan balon katlama standı ile kendilerini balonların dans ettiği bir masalın içinde buldular. Sihirbazın gizemli şovu ve animasyon ekibinin enerjisiyle heyecan hep doruktaydı. Tüm bunların yanı sıra öğrencilerimiz; yüz boyama standı, tahta bacak gösterisi ve DJ Setup ile doyasıya eğlenerek 23 Nisan şenliğinin tadını çıkardılar.