6. Sınıf Öğrencilerimiz ile Koç Müzesini Ziyaret Ettik!

6.sınıf öğrencilerimiz, Rahmi M. Koç Müzesi'ni keşfetmek üzere yola çıktılar. Türkiye'nin sanayi devriminin izlerini taşıyan bu müze ziyareti sırasında öğrenciler, Atatürk Bölümü başta olmak üzere denizcilik, havacılık, kara ulaşımı, iletişim, baskı atölyesi, bilimsel aletler, modeller ve oyuncakları yakından incelediler. Aynı zamanda, öğrencilerimiz Zeytinyağı atölyesine de katılarak geçmişten günümüze teknolojinin evrimini izleme şansını elde ettiler.
6. Sınıf Öğrencilerimiz ile Koç Müzesini Ziyaret Ettik! 6. Sınıf Öğrencilerimiz ile Koç Müzesini Ziyaret Ettik! 6. Sınıf Öğrencilerimiz ile Koç Müzesini Ziyaret Ettik! 6. Sınıf Öğrencilerimiz ile Koç Müzesini Ziyaret Ettik! 6. Sınıf Öğrencilerimiz ile Koç Müzesini Ziyaret Ettik!