ide Tanıtım Günü

ide okulları ile Tanışma Zamanı!

ide okulları olarak, modern eğitim yaklaşımımız, eğitim teknolojilerine yaptığımız yatırım ve nitelikli eğitim kadromuz ile sizleri bekliyoruz. Türkiye’nin en önemli eğitim kurumlarında uzun dönem çalışmış kadromuz ve özgün eğitim yöntemimizle, dünyada başarılı olmuş eğitim modellerini birleştirerek kendine güvenen, dünyayı anlayan nitelikli öğrenciler yetiştiriyoruz.

Öğrencilere sadece bilgi değil, beceri de kazandırmanın önemine inanıyoruz. Bunun da ancak nitelikli bir eğitim kadrosuyla yapılabileceğini savunuyoruz. Bu yüzden en önemli önceliğini eğitim kadrosu olarak belirledik. ide okullarında öğrencilerin yaparak ve yaşayarak öğrenmesini sağlayan, dünyada başarılı olmuş yöntemlerle, başta yabancı dil olmak üzere diğer tüm alanlarda çıtanın yükseltilmesi hedefliyoruz.

Eğitim kadromuzla tanışmak ve eğitim sistemimizin farklılıkları ile ilgili bilgi almak için sizleri 24 Mart Cumartesi tanıtım gününe davet ediyoruz.