Afetlere karşı toplumsal bilinç ve eğitim, okulumuzun öncelikli hedeflerinden biri. Bu doğrultuda, öğrencilerimiz ve velilerimizle birlikte, deprem gibi doğal afetlere hazırlıklı olmayı öğreniyoruz. Müdür Yardımcımız Sayın Harun Öngören, bu konuda uzman bir gönüllü. Akut Seminer Birimi’nden davet ederek, bize “Deprem Öncesi, Sırası ve Sonrasında Güvenli Yaşam Kültürü” hakkında bilgiler verdi. Seminerde, velilerimizin depremle ilgili merak ettikleri soruları yanıtladı. Seminere katılan tüm velilerimize teşekkür ediyoruz.

Deprem Öncesi, Sırası ve Sonrasında Doğru Bildiğimiz Yanlışlar Söyleşisinde Buluştuk Deprem Öncesi, Sırası ve Sonrasında Doğru Bildiğimiz Yanlışlar Söyleşisinde Buluştuk