‘’Gizemli Oyun’’ Kitabı’nın Yazarı Demet Ekmekçioğlu ile Söyleşi

4. sınıf öğrencilerimiz, sevgili çocuk kitapları yazarı Demet Ekmekçioğlu ile unutulmaz bir buluşma gerçekleştirdiler. Bu özel buluşmada, öğrencilerimiz, son zamanlarda okudukları ve büyük bir heyecanla üzerinde düşündükleri "Gizemli Oyun" adlı kitabın yazarıyla birebir etkileşim şansını yakaladılar. Demet Ekmekçioğlu'nun sıcak ve ilham verici sözleriyle dolu buluşmada, öğrencilerimiz merak ettikleri her şeyi sorma fırsatını buldular. Ekmekçioğlu, kitabın arka plan hikayesinden karakter gelişimine, yazma sürecinden ilham kaynaklarına kadar pek çok konuda içtenlikle cevaplar verdi. Bu etkileyici deneyim, öğrencilerimizin edebi meraklarını ve yaratıcılıklarını daha da besleyerek, okuma tutkularını derinleştirdi.