Macera Dolu Kayak Kampı

Kış sporlarına olan ilgiyi arttırmak ve sevdirmek amacıyla Şubat ayında düzenlediğimiz kayak kampında, ortaokul öğrencilerimiz 3 gün süren eğitimler ve çeşitli aktivitelerle keyifli vakit geçirdiler.

Uludağ Kayak Merkezi’nde uzman eğitmenler eşliğinde, toplam 10 saat eğitim alan öğrencilerimiz, kayak üstünde durma ve denge alıştırmaları yaparak, kar sapanı ve yön değiştirmeyi öğrendiler. Eğitimler boyunca, kayma tekniklerinin yanı sıra, kayarken nelere dikkat etmeleri gerektiğine dair bilgiler de paylaşıldı.

İlk kez kayak deneyimi yaşayan öğrencilerimiz, eğitimleri başarıyla tamamlayarak pistte hünerlerini sergiledi.

Beden eğitimi derslerinde öğrencilerimizin fiziksel gelişimine katkıda bulunurken, aynı zamanda okul içi ve okul dışı aktivitelerle farklı spor branşlarını deneyimlerini destekliyoruz.

Gorsel Açıklama Gorsel Açıklama Gorsel Açıklama Gorsel Açıklama Gorsel Açıklama Gorsel Açıklama Gorsel Açıklama Gorsel Açıklama Gorsel Açıklama Gorsel Açıklama