Hadi ide’li Göster Kendini!

ide okulları olarak öğrencilerimizin sahip oldukları yetenek ve becerilerin yanı sıra  bu becerileri geliştirme arzularını ve heyecanlarını da çok önemsiyoruz. “Hadi ide’li Göster Kendini” yetenek şovu ile çocukların bu yeteneklerini görsel bir ürüne dönüştürebilecekleri ve paylaşabilecekleri bir organizasyon düzenledik.

İlkokul öğrencilerimiz hazırladıkları gösteriler ile renkli ve eğlenceli anlar yaşadılar.

Yetenek gösterimizde kimi öğrencimiz dans ederken kimisi şarkı söyleyip sihirbazlık gösterisi yaptılar.

Renkli gösterileri ile yetenek şovumuza destek veren öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Hadi ide’li Göster Kendini! Hadi ide’li Göster Kendini! Hadi ide’li Göster Kendini! Hadi ide’li Göster Kendini! Hadi ide’li Göster Kendini! Hadi ide’li Göster Kendini! Hadi ide’li Göster Kendini! Hadi ide’li Göster Kendini! Hadi ide’li Göster Kendini! Hadi ide’li Göster Kendini! Hadi ide’li Göster Kendini!