Dalından Taptaze Meyveler Topladık.

Öğrencilerimiz Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası kapsamında, tohum, iyi tarım, üretim konularında farkındalık kazanmak amacıyla Misbahçem Çiftliğini ziyaret ettiler.

Sirke ve pekmez yapım atölyelerini gezerek üretim aşamaları hakkında bilgi sahibi olan öğrencilerimiz, bir yandan da dalından elma toplayarak keyifli bir gün geçirdiler.

Tutumlu olmak, tüketilebilecek porsiyonlarda yemek ve emeğe saygı duymak hedefi ile planlanan gezi sonrası hedeflere ulaşılmasının yanı sıra keyifle geçirilen zaman diliminde üretimin tüm aşamalarına şahit olan öğrencilerimiz, okulumuz adına diktikleri elma fidanı ile geziyi daha da anlamlı hale getirdiler.

Misbahçem Hakkında

İstanbul'un Beykoz ilçesine bağlı Cumhuriyet Köyü’nde bulunan Misbahçem Çiftliği, yeşile - doğaya önem veren, 20'yi aşkın çeşitte meyvesi ile doğal, hormonsuz ve lezzetli meyvelerini ve geleneksel tarım ile yetiştirdiği doğal sebzelerini dünya standartlarındaki üretimiyle tüm Türkiye'ye ulaştırmak hayaliyle kurulmuştur.

Gorsel Açıklama Gorsel Açıklama Gorsel Açıklama Gorsel Açıklama Gorsel Açıklama Gorsel Açıklama Gorsel Açıklama