ide'de 100. Gün Kutlamaları

Anaokulu öğrencilerimiz ide’de 100. günlerine ulaştı. Heyecanla bekledikleri 100 Gün Partisini okulda yapılan çeşitli etkinliklerle kutlayan öğrencilerimiz renkli ve eğlenceli zaman geçirdiler.

Okul öncesi dönemde yer alan çocuklar için sayı kavramı nesnelerle kurdukları ilişkiler aracılığıyla işlevsel bir şekilde gelişir. Anaokulu öğrencilerimiz 100. gün kutlamaları kapsamında 10’ar 10’ar ve 5’er 5’er sayma çalışmaları yaparak sayıları ayırma, görme, bir önceki sayıyı okuma ve artan azalan sayıları anlayabilme becerilerini geliştirdiler.

Anaokulu öğrencilerimiz 100. Günleri için kendi hazırladıkları tshirt tasarımlarını giydiler. Gün içerisinde dans ve çeşitli oyunlarla eğlendiler.

ide'de 100. Gün Kutlamaları ide'de 100. Gün Kutlamaları ide'de 100. Gün Kutlamaları ide'de 100. Gün Kutlamaları ide'de 100. Gün Kutlamaları ide'de 100. Gün Kutlamaları ide'de 100. Gün Kutlamaları ide'de 100. Gün Kutlamaları