Mini Basketbol Turnuvasında Kazanan Belli Oldu

Öğrencilerimizin yaş gruplarına uygun olarak düzenlediğimiz eğlenceli spor etkinlikleri ile hem mental olarak rahatlamalarını sağlıyor, hem de sosyal gelişimlerini destekliyoruz.

4, 5 ve 6 sınıf öğrencileri arasında düzenlediğimiz Mini Basketbol Turnuvası çekişmeli maçların ardından sona erdi.

Öğle arasında oynanan ve öğrencilerimizin de yoğun ilgi gösterdiği turnuvada, 16 takımın yer aldı. Çekişmeli geçen final maçının ardından ise, 32-27’lık skorla Kuzey Balta ve Denizcan Turan’dan oluşan takım turnuvayı birincilikle tamamladı.

Maçlarda centilmence mücadele eden tüm öğrencilerimizi gösterdikleri performanstan dolayı kutluyoruz.