Pervin Kaplan ile LGS’ye Doğru

8. sınıf öğrencilerimizle birlikte velilerimize yönelik düzenlediğimiz etkinlikte, Gazeteci ve Eğitim Yazarı Pervin Kaplan'ı konuk ettik. "2024 LGS’ye Doğru" başlıklı söyleşimizde, LGS (Liselere Geçiş Sınavı) sürecine odaklandık. Bu kritik dönemde öğrencilerimizin ve velilerimizin karşılaştığı zorlukları, başarıyı artırma yollarını ve önemli stratejileri ele aldık.

Pervin Kaplan, deneyimli bir gazeteci ve eğitim uzmanı olarak, sınav sistemini, soru yapılarını ve LGS sürecinde karşılaşılabilecek diğer önemli konuları kapsamlı bir şekilde ele aldı. Öğrencilerimizin sınavda nasıl başarılı olabileceklerini, tercih ve yerleştirme sürecinde nelere dikkat etmeleri gerektiğini ve potansiyellerini en iyi şekilde ortaya koymak için neler yapabileceklerini anlattı.

Sunumunun yanı sıra, Pervin Kaplan da katılımcıların sorularını dinleyip cevapladı. Hem öğrencilerimizin hem de velilerimizin merak ettikleri konuları aydınlatıcı bir şekilde ele aldı. Ayrıca, sadece sınav başarısıyla değil, genel olarak öğrencilerin kişisel gelişimi ve yeteneklerinin nasıl desteklenebileceği konularına da değindi.

Etkinliğimizin sonunda, Pervin Kaplan'a bu değerli sunumu ve katkıları için teşekkür ettik. Öğrencilerimizin ve velilerimizin bu önemli döneme daha hazırlıklı ve bilinçli bir şekilde girmelerini sağladığı için teşekkür ederiz.