Sanatçılardan Mesaj Var!

Leonardo da Vinci'nin doğum günü olan 15 Nisan tarihi Uluslararası UNESCO Günleri kapsamında tüm dünyada “Dünya Sanat Günü” olarak kutlanıyor.

Bu özel günü evlerimizden, 3B sınıfından öğrencimiz Ece Su Sezer'in öncülüğünde başlattığımız meydan okumayla kutladık.

Ece Su Sezer “Gülmek her şeyden güzeldir hep mutlu olun” diyerek ressam Frida Kahlo’yu canlandırarak bu meydan okumaya tüm arkadaşlarını davet etti.

Öğrencilerimizde evlerinden yaptıkları eserler aracılığıyla mesajlarını tüm dünya ile paylaşmış oldular.

ide okulları olarak “Sanatçılardan Mesaj Var!” konseptiyle “15 Nisan Dünya Sanat Günü” nü öğrencilerimizin eserlerinden oluşan online sergi ile tüm sosyal medya hesaplarımızda paylaşarak bu özel günü ve sanatçıları andık.

Dünya sanat günü için mesajları ile katılım gösteren tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.