Yaşasın 23 Nisan!

Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı, geleceğin ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız.” Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği ve geleceğimize umut veren tüm çocukların 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN!

23 Nisan törenimiz okul müdürümüz Ada Küçükyılmazlar  Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının önemi hakkında konuşmasıyla başladı.

1.Sınıf öğrencilerimizin “Haydi Gelin Çocuklar” ve ''23 Nisan'' parçalarını seslendirmeleriyle devam etti.

6. sınıf öğrencimiz Nisa Ceren Özen kendi yazdığı ’Bizim Bayramımız’’ solo performansı ile 23 Nisan törenimize renk kattı.

2.sınıf öğrencilerimiz Ritmik Dans gösterileri ile 23 Nisan'ı hareketli ve bol coşkuyla kutladı.

ide’de coşkuyla kutlanan 23 Nisan törenimiz Dans Kulübü öğrencilerimiz Zumba gösterisi ile son buldu.
Hep birlikte nice mutlu bayramlara!