18 MART Çanakkale Zaferi ve Şehit Anma Günü

’Çanakkale Zaferi, Türk askerinin ruh kudretini gösteren şayanı hayret ve tebrik bir misaldir.

Emin olmalısınız ki, Çanakkale Muharebelerini kazandıran bu yüksek ruhtur.’’

Mustafa Kemal Atatürk

Vatan toprakları için canını feda eden tüm kahramanlarımızı, saygı ve sevgiyle anıyoruz. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının bizlere emanet ettiği bu vatana sahip çıkmaya ilelebet devam edeceğiz. Çanakkale Zaferi’nin 107.yılı kutlu olsun!

18 Mart Çanakkale zaferi dolayısıyla hazırladığımız törenimize 5.sınıf öğrencilerimizin ‘’Çanakkale Şan Oldum Tarihime’’ koro performansıyla başladık.

Törenimize yine 5. sınıf öğrencilerimizin seslendirdiği ‘’Çanakkale Türküsü’’nü koro performansı ile devam ederek 18 Mart Çanakkale Zaferi için okulumuzda düzenlenen Afiş-Tasarım ve Satranç Turnuvasında dereceye girip ödül alan öğrencilerimizle törenimizi sonladırdık.

Hazırladığımız törenizimi sosyal medya hesaplarımızdan izleyebilirsiniz.