23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun

Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı, geleceğin ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız.”
Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Büyük önderin izinde, geleceğimize umut veren tüm çocukların 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN!

3 Yıl Aradan Sonra Velilerimizle 23 Nisanı Kutladık!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı öğrencilerimizin koro, şiir, drama gibi performansları ile Acıbadem Üniversitesi Konferans Salonu’nda coşkuyla kutladık.

Törenimiz, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından, 23 Nisan etkinliklerimiz okul müdürünü temsil eden 4. sınıf öğrencimiz Sofya Papatya Görgülü’nün açılış konuşmasıyla başladı. İlkokul 1.Sınıf Öğrencilerimiz, “Çocuk Demek gelecek Demek”, HelloToAllChildren Of the Word” adlı 23 Nisan parçalarını seslendirdiler. 3. ve 4. sınıf öğrencilerimizin, “İzmir’in Dağlarında Çiçekler Açar” Dramatizasyon performansı törene renk kattı. 2. Sınıf Öğrencilerimizin “Çocuklardan Ata’sına Teşekkür” sunumu ile devam eden törenimiz, tüm öğrencilerimizin sahnede seslendirdiği 10. yıl marşıyla son buldu. Sevgi ve dostluk içinde, yaşasın 23 Nisan!

23 Nisan’ı metaverse teknolojisiyle kutladık!

Bilişim ve Eğitim Teknolojileri bölümü ile 8’inci sınıf öğrencilerimizden oluşan 6 kişilik ekip tarafından hayata geçirilen ‘ideverse’ platformu, farklı yaş gruplarındaki öğrencilerin ortak bir zeminde sürece dahil olmasıyla hayata geçirildi. Öğrencilerin geri bildirimleriyle şekillenen bu platformda, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenini online dünyaya taşıyarak metaverse dünyasında ilk defa bir tören yapıldı. Metaverse teknolojisini kullanarak gerçekleştirdiğimiz bu proje ile bir ilke imza attığımız için gururluyuz ve mutluyuz. Bu projeye katkı sağlayan tüm öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi kutluyoruz.