29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda ideverse’de Buluştuk!

Bilişim ve Eğitim Teknolojileri bölümü ile 6,7 ve 8. sınıf öğrencilerimizden oluşan ekip tarafından hayata geçirilen ‘ideverse’ platformu, farklı yaş gruplarındaki öğrencilerin ortak bir zeminde sürece dahil olmasıyla hayata geçirildi. Öğrencilerin geri bildirimleriyle şekillenen bu platformda, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenini online dünyaya taşıyarak öğrencilerimizle metaverse evreninde bir araya geldik. Bu projeye katkı sağlayan tüm öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi kutluyoruz.

ideverse Team'den Büyük Emek

ide okulları’nda yepyeni bir bakış açısıyla, çağa ayak uyduran bir bayram kutlaması gerçekleşti. Bu yıl da, adına ideverse dediğimiz metaverse platformunda Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyoruz. Takım arkadaşlarımızın büyük emeklerle oluşturduğu bu evrende, kutlama öncesi yoğun bir çalışma gerçekleşti.