Atlas Neden Koşuyor?

ide Anaokulu öğrencimiz Atlas, 41.İstanbul Maratonunda AKUT için koşuyor!

41.İstanbul Maratonu'na katılmak isteyip ama kayıt süresini kaçırdıysan 31 Ekim, 1-2 Kasım tarihlerinde düzenlenecek İstanbul Maratonu ve Spor Fuarı’nda, AKUT standına giderek bağış yapabilir, bağış makbuzunu alarak sen de koşabilirsin.

Her Adım Bir Hayat kampanyası için Atlas desteğini bekliyor, sen de destek ol!

Dilersen online bağışta bulunarak da kampanyaya destek olabilirsin:

Http://ipk.adimadim.org/kampanya/cc54662

Atlas’ın Kampanya Koşucu Kodu: CC54662

Fuar alanına gelip bağışını yapan ve makbuzunu alan katılımcının, "Spor İstanbul Geç Kayıt" masasına gelerek kayıt yaptırması ve her bir katılımcı için de 130 TL’lik geç kayıt ücretini ödemesi gerekmektedir. Bu işlemlerin ardından Maraton Kitini aynı yerden teslim alabilir.

Minik AKUT koşucusuna daha çok destek bekliyoruz.

Asil Atlas, doğduğu günden itibaren insan hayatının, yaşama hakkının en kutsal ve vazgeçilmez değer olduğunu öğrendi amcalarından teyzelerinden.
AKUT ruhuyla büyüdü. Kırmızı formaya olan tutkusu da bundandır.

İnsan hayatına önem vermek, afetlerle mücadele için farkındalık yaratmak adına Atlas'ın bu kırmızı formayla yapacağı koşuya desteklerinizi bekliyoruz.
Bugüne kadar en büyük bağış 23.000 TL toplandı, Atlas’ın amacı bu rakamın da üzerinde çıkmak.

Atlasa destek olmaya var mısınız?

*AKUT tamamen gönüllü olarak 1996 yılından beri 3387 arama kurtarma operasyonu gerçekleştirmiş, 2774 insan ve 1425 hayvanın hayatını kurtarmıştır. İyilik Peşinde Koşarak, Her Adım Bir Hayat Projesi ile daha çok hayata dokunmayı hedefliyor.

Atlas Neden Koşuyor? Atlas Neden Koşuyor? Atlas Neden Koşuyor? Atlas Neden Koşuyor?