ide Öğrencilerinden Dünya Çapında Başarı!

Max Courage “cesaret” kavramı üzerine hazırlanmış uluslararası bir müfredat. Bu İngilizce müfredat öğrencilerin kendi hayatlarında cesaret gösterdikleri bir an üzerine yazdıkları bir kompozisyonla tamamlanıyor. Max Courage her sene, dünyanın farklı yerlerinden gönderilen binlerce kompozisyon arasından seçilenleri “The Courage of Children: Boston and Beyond” isimli bir kitapta yayınlıyor.

ide Ortaokul 7. sınıflarımızdaki bütün öğrenciler Max Courage cesaret ünitesini Literature derslerinde tamamladıktan sonra, kompozisyonlarını yarışmaya gönderdiler. Kitabin bu yılki baskısı için okulumuzdan üç öğrenci seçildi: Damla Bayraktar, Egemen Sözmen, Defne Deniz Arslan.

Her yıl tüm dünyadan bu yarışmaya 5000’den fazla öğrenci katılıyor ve içlerinden sadece 60 öğrencinin makalesi seçiliyor. Bu kitapta ide okulları olarak üç öğrencimizin makalesinin yayımlanacak olması gurur verici başarıları için öğrencilerimizi tebrik ediyor devamını diliyoruz.