Satrançta büyük başarı!

Türkiye Satranç Federasyonu Üsküdar İlçe Temsilciliği ilçe geneli ilkokul, öğrencilerinin katılımına yönelik okullar arası satranç turnuvası düzenlendi.

7 Şubat Pazar günü düzenlenen Satranç Turnuvası bu yıl çevrim içi gerçekleşti.

Okullar Arası gerçekleşen İlkokul öğrencilerinin büyük bir katılım sağladığı turnuva, çekişmeli maçlara sahne oldu. Turnuvada; 4. sınıf öğrencimiz Orkun Tek 8 oyunun tamamını kazanarak 126 öğrenci arasından birinci oldu.

Öğrencimiz 30 Kasım Pazartesi günü Bağcılar Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, TSF Bağcılar İlçe Temsilciliği tarafından düzenlenen turnuvada da ‘’Azad Akgüç Anma Online Satranç Turnuvası’nda” 2.lik ödülünü almıştı.

Kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Turnuvada dereceye giren ve centilmence mücadele eden tüm öğrencileri tebrik ediyoruz.

Satrançta büyük başarı! Satrançta büyük başarı! Satrançta büyük başarı! Satrançta büyük başarı!