Şeker Mi, Şaka Mı?

2.11.2017

Bol oyunlu, keyifli bir Cadılar Bayramı etkinliği gerçekleştirdik.

Öğrencilerimizin güne özgü giydikleri farklı kostümlerle ortaya çok renkli görüntüler çıktı. Kimi Frankenstein, Joker, Testere, kimisi ise cadı ve iskelet kostümü giydi.

Cadılar bayramı etkinliği için bahçeye 8 farklı oyun platformu kuruldu. Öğrencilerimiz istasyon düzeni şeklinde hareket ederek, her bir parkurda 10 dakika kaldılar ve sonra diğer oyun alanına geçtiler.

Kedi kuyruk takmaca oyununda, grup arkadaşlarının yardımıyla gözü kapalı şekilde kuyruğu hedefe ulaştırmaya çalışırken, süpürge yarışında parkuru ilk bitiren grup olmak için kıyasıya mücadele ettiler. Golf oyununda deliğe en çok topu atmak için mücadele ederken, çuval yarışında ise keyifli anlar yaşadılar. Kutu devirme, cadı burnuna halkayı geçir, at kazan, elmayı düşürmeme gibi birbirinden eğlenceli oyunlarla renkli bir günün parçası oldular.