ide Sanat Atölyesi, Kağıttan Formlar Heykel Çalışması

ide Sanat Atölye’sinde bu kez çocukların gündelik hayatta karşılarına çıkan temel kavramların dünyasında yolculuğa çıkıyoruz.

Sanatçı ve deneyimli eğitmen Elçin Ekinci ile gerçekleştirilecek olan atölyede, çocuklar malzemenin deneyim imkanlarıyla düşünerek üç boyutlu yaratım sürecini öğrenecek, ifade becerilerini geliştirecekler. Temel kavramlar üzerine birlikte düşünmek, oda­klanmak ve beraberinde yaratıcı üretim aşamalarıyla çocukların deneyim ve farkındalığının artması amaçlanıyor.

Çocuklarımızın hayal güçlerini zenginleştirecek ide Sanat Atölyesinde kağıttan formlar heykel etkinliğine, 4 – 7 yaş arasındaki çocuklarımızı davet ediyoruz!

*Çocuklarınız atölyedeyken, siz değerli anne babalarımız okulu gezerek eğitim yaklaşımımıza dair detaylı bilgi alabileceksiniz.

Tarih: 23 Mart 2019, Cumartesi
Saat: 11.30-12.30
Yer: ide okulları

Adres: Kısıklı Mah. Alemdağ Cad.

No: 70/72 Çamlıca Üsküdar/İstanbul

Detaylı bilgi ve rezervasyon için:
Pınar Ezgü / 444 60 30

Katılım ücretsiz ve kontenjanla sınırlıdır.
22.03.2019 tarihine kadar katılım durumunuzu bildirmeniz gerekmektedir.