Clean Clean With Green İngilizce Tiyatroya Bekliyoruz!

Üçgen, Kare ve Daire adlı şekil temizlikçiler aynı anda bir parkı temizlemeye gelirler ve kimin o parkın asıl temizlikçisi olduğuna ve parkı kimin temizleyeceğine bir türlü karar veremezler. Sonunda akıllarına bir fikir gelir. Bir yarışma düzenlemeye karar verirler. Bu yarışmayı kazanan parkın gerçek temizlikçisi olacaktır. Ancak bu yarışmayı üçü de kazanınca işler yeniden karışır.

Parkın aslında hepimizin ortak yaşam alanı olduğu ve hep birlikte temizlenmesi ana ekseninde sahnelenen bu keyifli İngilizce tiyatro oyununa 4-8 yaş arasındaki çocuklarımızı bekliyoruz.

*Tiyatro Fil’in sergilediği oyun, İngilizce olarak sahnelenmektedir.

**Çocuklarınız oyunu izlerken ya da oyun bitiminde, siz değerli anne babalarımız okulu gezerek eğitim yaklaşımımıza dair detaylı bilgi alabileceksiniz.

Tarih: 19 Ekim 2019, Cumartesi
Saat: 11.30-12.30
Yer: ide okulları
Adres: Kısıklı Mah. Alemdağ Cad.
No: 70/72 Çamlıca Üsküdar/İstanbul

Detaylı bilgi ve rezervasyon için:
Pınar Ezgü / 444 60 30

Katılım ücretsiz ve kontenjanla sınırlıdır.
18.10.2019 tarihine kadar katılım durumunuzu bildirmeniz gerekmektedir.